Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Fakat yangındaki panik anında ansızın binaya hulul etmek talip meraklı sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapısının haricen açılmasının önlenmesi ile olanaklı olacaktır.

Yangın baplarının üretim amacı in katkısızlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Söz konusu emanet kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Özellikle santimantal ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına Yangın Kapısı dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan acil hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri cihetiyle baplar beis görmez.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli kucak oluşturur.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

çatı bağırsaki yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde boşaltma edilmelerini esenlar ve ivedi durumlarda yangın eminğini zaitrır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page